Varit i Hjo

Hjo var ett mycket vackert samhälle, brossan har ju flyttat dit. Riktigt mysiga parker och pool ställe. Var i en ganska tuff hem o hobby butik.. Hittade två coola lampor :) ska ha dem till sängborden sen. Kommer bli så snyggt i min nya lägenhet i september, wie! Var iaf en sjukt lång dag igår med IKEA, Hjo och sen hem samma dag. Har iaf en underbar stor säng nu som ja kan sova ordentligt i. Nu ska ja bli klar, ska till Braås. Släpar med mig mitt goda vin ifall de blir party haha. Ses gott folk!

humör dooown

Pallar fan inte att allas skit ska gå ut över mig! Riktigt förbannad på detta nu. Varför kan ingen rikta sina aggressioner mot rätt människa lr sak. Neee bli förbannade på mig istället, skyll på mig och var otrevliga.. Jag låter fan.inte mitt gå ut över er i alla fall.. Varför kastar ni skit på någon som inte har med saken o göra.. Seriöst ni kan GO TO HELL. Tänk er för för helvete... -.........

Bjuv igen

Jag kommer vara nere i Bjuv till Torsdag, nice nice! Idag kanske de blir MCdonalds. Ett rosa glas ftw! På resan ner kom en snubbe fram när jag satt på tåget och råraggade. Herregud :P man startar inte en konversation med att "du är den jag drömt om" och "jag vill ha mulatbarn" sen diskutera giftermål och resor osv. Han frågade inte ens om man va singel.. Haha. Brukar man inte ta reda på de? Mysko människor jag stöter på när jag minst anar det!!! I alla fall har jag fått min xperia arc nu, den äger btw. Spelar tap tap revenge all the time! Sen måste jag också säga tack till Cissi, jessica m.m för en kul natt på sports i lördags. Rick n roll. Riktigt ninja fylla på sports pub, krossade bl.a ett glas XD haha. Åkte in runt 23 med Cissi och kom hem ca 3 på natten, lagom skönt att slänga sig i sängen och däcka. Nej nu blir de lite mer tap tap för min del, spelar ni så heter jag " PascalLizard " Vet ej men vi kanske hämtar Malin i Helsingborg när hon slutar för att dra på mc donalds :) Chiao

Hemma igen

Nu är man hemma igen


Nu var man i Högsby, tog en vända till Ruda för att lämna lite saker och hämta lite räkningar och post. Ska till Willys i Hultsfred imorgon och NetOnNet i Kalmar med, lika bra att sova över hos morsan så hon inte behöver stressa med att hämta mig också! Ska byta min förbannade MP4 ska inte ha den! De ska snällt få byta ut den till en annan musik spelare! Trött på att få saker som fungerar i en kvart, och den ska jag ha utbytt imorgone eftersom jag ska åka långt imorgon :) ska till Skåne <3 Underbart kan jag lova! Blir nog Ullared och lite Danmark kanske, kommer ha grymt kul! Synd att jag inte hittade min katt dock, hoppas bara han har blivit omhändertagen av en snäll familj så ingen gör honom illa. Letade idag med men inte ett enda spår..



Braås

Har varit hos pappa i Braås ett tag nu så har ej haft någon tid eller tillgång till dator. Det kommer laddas upp bilder och skrivas om vad vi hittat på osv när jag kommer hem imorgon! Kim har fixat min laptop så har iaf en dator tills jag köper ny nästa månad :) skönt. Dock har det varit mycker kul här, umgåts med Nino, Bettan och Jeppe. Var skit skoj den kvällen vi kollade TV. Nino har en discokula ganska tufft måste jag säga, hur många karlar har de i sitt vardagsrum ;) blir nog inget kaffe hos Phille denna gången, han har haft fullt upp tydligen. Jag med för den delen. Massa barn som varit här och umgåts med mina småsyskon :) full rulle! Nu ska jag slappa lite och kanske logga in på MSN och chatta lite om det är någon pratsjuk online! Skriver mer imorgon! Chiao :)