Frågestund!

Fråga mig precis va ni känner för! Jag lovar vara ärlig idag fram till kl 00.00!

Lovar att svara på alla frågor!




I love my style! You Should to ;)

Sitter i Älghult, Uppvidingkomun. Väntar på att farsan ska bli klar med att hjälpa bruden att flytta. Så ensam passar jag på att pumpa hardstyle till max! Låt Basen pumpa som en jordbävning! "Time to Rock"! Ska även börja packa ner lite saker åt honom och städa lite här i huset, eftersom han flyttar imorgon till BRAÅS again.. Well ska bli kul att se hur många som känner igen mig i hålan? haha. I am more awsome now! :P Men iaf längtar till den 16de! Ska på bilträff i Växjö och träffa massa kompisar! nice price!!!
Ska du dit kan du ju meddela mig om detta! :P

Mp3

Mp3 Beställd

Trött på att min mobil dör efter en halvdag! Jag älskar att vara ute och går alltid runt med lurarna pluggade i öronen med bra musik. Men det har bara blivit jobbigare med att ladda mobilen hela tiden mitt på dagarna osv. Så nu beställde jag denna Mp3 som har batteritid på 8,5 timmar, vilket är skit bra för mig! Den rymmer 4 GB och är liten och behändig. Och ni som tänker klaga bara för det inte är IPOD eller liknande.. Knip igen brödluckan, för jag är ingen MÄRKES BÖG ;) orka bry sig va andra tycker :) Denna mp3 duger för mig! <3

Easy A



EASY A

Denna filmen var guld värd, och beskriver ganska snarlikt hur min skolgång har varit i grundskolan. Fast jag ljög ju inte om att jag hade gjort någonting med någon. Ingen vågade stå upp för mig mer än min mamma. Rektorn tog inte tag i saker och lärarna kunde inte bry sig mindre för dem var lika intelligenta dem! Dessutom talade jag inte om för så många vad jag råka ut för. Samtidigt som jag fick massa skit i skolan, hände det även saker hemma, Men i skolan skrev dem med spritpennor på mitt skåp och behandlade mig som ett luder och jagade mig genom Braås och jag fick all skuld av rektorn för han inte har någon som helst hjärna innanför pannbenet! Det jag tänker på mest med den tiden är inte hur NI osäkra elever behandlade eller såg mig som! Det är att dem som så kallat var "mina vänner" gick över till den sidan och dem få som igentligen brydde sig sa inte ett skit om det när folk attackerade med hemska anklagelser. Men jag visste att jag var den som vågade vara annurlunda, Jag låg inte med den populäraste killen för att få status! Jag låg inte med någon alls för den delen. Men ni bara antog att ryktena var sanna.
Men se på mig idag! Jag blev en fin kvinna, starkare än ever, skiter fullt i vad andra tycker och tänker. Kan bara tacka er! För jag var i alla fall ingen lögnaktig slampa som dem som "mobbade" mig (still are). Ska bli kul att se hur era barn blir när ni får barn, vilket dem flesta redan har. Ska dem bli lika patetiska som ni var? Eller tänker ni göra dem till riktiga människor? Jag ångrar inte min skolgång för jag vet vad som är rätt och fel. Skulle inte vilja byta liv med någon av er som gick i skolan för mitt slutade så mycket bättre! Just so you know, jag kommer bära med mig erfarenheten av skolgången men jag lider inte av den! Tycker bara det är synd om er seriöst. Det tyckte jag då med igentligen, för ni kan fan inte ha haft mycket till liv :)



Dock är jag besviken på personer som är vänner
men aldrig ställde upp för en
Att bara stå vid sidan och kolla på
det är sjukt.
Jag hade inte bara kollat!
Skiter i om dem så hade haft baseball trä...
JAG FINNS DÄR FÖR MINA VÄNNER
SKITER I VAD ANDRA TYCKER!


För är man vän med mig, har man en ÄKTA vän
Som gör allt för att hjälpa o finns i vått och torrt.



Death race 2





DEATH RACE 2

Många hade klagomål på filmningen eftersom att det var en helt annan regisör men jag älskade denna filmen! När jag såg ettan så undrade jag VARFÖR han blev frankenstein och hur allting med death race startade. I denna film får ni veta hur dem kom fram till att ha ett race istället för deras tidigare program som sändes från fängelset. Perfekta skådisar som fick rätt roller och härlig action, en slampig program ledare som får vad hon förtjänar tillslut. Jag rekomenderar denna film, jag struntade i alla andras åsikter för jag gav den en chans, den var SUPER!


Natt promenad



Hade svårt att somna igår kväll så jag kollade på "Dirty Movie" helt sinnessjuk film alltså. Sen kollade jag åter på dem två första avsnitten av "Vampire diaries" tänkte se serien från början någon gång då och då kommer jag ta två avsnitt, så jag överlever tills det startar i September igen! Gick och la mig i sängen för att försöka sova, men det gick verkligen inte, jag vände och vred och tillslut klädde jag på mig och gick ut kl 00.30. Ganska dött var det ute men med mysig musik i öronen gick jag och njöt av hur tomt och skönt det var ute. Sen passade jag på att köra lite C-walk för mig själv. Det är bara en rolig sysselsättning jag har, inget jag visar upp direkt. I alla fall jobbigt när man inte kan sova!


Midsommar Party

Helt Galet

Vi började lugnt med att sitta vid datorerna och göra det vi brukar göra. Sen kom Nintendo Wii igång och alla spelade som dårar, vi började dricka och sen börja vi sjunga till massa tramsiga och galna låtar. Allt från trasan & banarne till Disney musik "havet är djupt" och "Hakuna matata" Haha. Shotts med Jäger och Lakrits, Öl och Vin! Alla bilder redigerar jag nu för att göra dem lite mer som mingelbilder som andra fotografer gör. Denna bilden blev jag mest nöjd med! Jag blev faktiskt sjukt varm när vi satt där så jag tog av mig jeansen under min tunika! Då passade min lillebror på att ta kort, och den bjuder jag på! Haha.


Sen ännu en gång ska jag tala om att allting på Facebook som lät wierd eller sjukt, det var mina bröder som skrev :P Jag vill INTE att någon ska räkna mina trosor och jag skriver inte " haahahaha va ja e full" haha. För helvete! Men låter det stå kvar eftersom att man får ju faktiskt skylla sig själv om man lämnar datorn inloggad på Facebook. Eller hur? Sen får ju folk ta det som står hur dem vill! :) Men skön midsommar, fick dock ta hand om lite här igår, trots att jag druckit, lite fylle dåliga och andra saker. Kim sov praktiskt taget hängande över badkaret så det tog ett tag att få honom vilja krypa till sängs! Placerade hinkar och fixade dricka och idag har jag diskat! 
Kim hade råkat starta spisen med, tur jag märkte det. INGEN skada skedd :) Samma sak hände hos Syrran en gång, jag är ganska uppmärksam av mig som tur är!!

Vilket fall som helst var det en bra kväll!
<3



Movie time!

CEDAR RAPIDS


Denna filmen var riktigt bra! kostym nissar visar sitt rätta jag! Härligt härligt. Allt ifrån att dricka massvis från att umgås med prostituerade och ta droger. Sköna karaktärer och mycket humor. Helt en film i min smak! Har ni inte sett filmen borde ni kolla på den. Killen det handlar om är tillsammans med en gamal lärare han hade i grundskolan i början och sen flyter det på därifrån! Han är stel, blyg och ganska oskuldsfull till sättet men det plockar hans nya vänner av honom.



Playlist<3


My Playlist

  • Cascada - Pyromania
  • Coco Fay - Not The Same
  • David May - Superstar
  • Helena Paparizou - Baby It's over
  • Jason Derulo - Fairytale
  • Jason Derulo - Ridin Solo
  • Jason Derulo - Get Away
  • Jason Derulo - I got a thing for her
  • Jason Derulo - Don't wanna go home
  • Kelly Rowland ft Big Sean - Lay it On me
  • Pitbull - Bon Bon (we no speak Americano)
  • Pitbull ft Akon - Mr Right Now
  • R.I.O - Like I love you
  • Sikora - Earthquake
  • Special D. Pres. Psychonautn - Ich Explodier
  • Timbaland & JoJo - Loosing control
  • Avenged Sevenfold - Bat Country
  • Avenged Sevenfold - Lost
  • Avenged Sevenfold - A little piece of heaven
  • Avantasia - Avantasia
  • The used - I'm a Fake
  • Akon - Burn that bridge
  • Chris Brown ft. pitbull - Where do we go from here
  • Dj Porny - Je Taime porny
  • Dj porny - Still Horny
  • Drake - Beyond this
  • Flo rida - Na Na Na
  • Danko Jones - I wanna break up
  • Jamie Foxx ft. Timberlake & T.I - Winner
  • McLean - My Name
  • Ke$ha - STFU
  • Pitbull ft Ne Yo - Give me everything
  • Wiz Khalifa - Roll up


Detta är låtarna jag lyssnar mest på just nu! har du liknande förslag kommentera GÄRNA Artist namn & Låt <3




Högsby



Nu sitter jag i Högsby hos mina sjuka syskon, och det första Kim tog gör är att ta chansen att Facerape mig. han skrev "Jag har mina trosor under min katt" på min status, haha vad fan? Massor av folk som skriver att dem ska till Borgholm på Öland till Midsommar! Hoppas de har kul i alla fall, hade ju varit kul att bli bjuden, även om man kanske inte kunde haha. Lixom Högsby är på vägen mot öland ändå ungefär. Jag hade ju kört in om och hämtat om jag ändå hade haft vägarna förbi men jag är ju schysst så ;) men men...


Skit samma, jag ska köra Kareoke kväll med syskonen här, blir Jägermeister, Vin och annat gott. Kommer bli en kanon bra helg! Nu är det fler som vill träffas och festa o grejor! Får planera in Växjö nästa månad, får ta och festa och dra ut lite med dem som har tjatat på mig! Saknar dem som fan! Behöver ni mitt nummer för att få tag i mig och ses kan ni be om det på Facebook i medelande om det inte redan står på informationen :)


Nu ska jag hjälpa mamma att permanenta hennes hår! Härligt när man kan göra sådana saker själv. slippa frisör kostnader ;) Cya later!




In my mind




I watch the sun rise, and this feeling takes me.
I take a deep breath and slowly close my eyes
In my head I can hear you, see you and even touch you.
My heart starts to beat, faster then I thought was possible.
I don't see your face, don't know your name, Do i Know ya?
Impossible to be a stranger, It's like being home, Feel safe.
Who are you? Where can I find you? Want to stay in my mind,
I can only have it, when I closed my eyes, in my head.
How come I can't tell, How come I can't know who you are?
I feel almost floating, more alive then I have ever been,
when I stay in my palace of dreams, you watch this sunset with me
Feel safe, Feel free, Like I always thought it'll be
How come I have chosen the wrong path every time?
Am I ment to go wrong, First have it hard and then easy?
When do I pick this road? Or does it even exist?
I doubt that there is such perfect things in this world.
As the person, and the wonderful life?
That I live in my mind.



Mina Fotografier

Lite bilder jag plåtade igår :) Kommentera gärna om dem blev bra!
Ett tag sen jag fotograferade riktigt nu!!

  







Känns bra




Känns skönt att få vara ensam, att slippa alla dessa problem man fick med att ha ett förhållande. Det är bara krångel, det är gnäll det är massor med svartsjukor, och man oroar sig över massor! Nej det är bra så här känner jag nu. Jag kan komma och gå som jag vill, jag kan skämta men vänner om vad jag vill och ingen tar det fel! Jag kan dra ut och festa och inte behöva tänka på vad jag gör varje sekund. Livet är för kort för att sitta fast i någon annan. Time to party as hell and have fun! 

Denna sommaren är min
Midsommar Kareoke fest Högsby
Bilträff i Varberg
Mikaeli Marknad Trelleborg
Liseberg i Göteborg
Tivoli i Danmark
Kims Födelsedagsfest i Hjo
Pappa flyttar till Braås
Jag flyttar till nya 2an i Berga
Inflyttningsfest i Växjö
Kaffe hos Phille i braås
lira GH med Adde

Mer kommer :P




I'm always here


Taget ur Jason derulos låt "getaway" för det han sjunger om är så rätt!

Why don't you walk away? There's always a fight, He don't treat you right.
It's been a long day. So why don't you come with me?
It's just for the night We'll drop out of sight and getaway.

If you want it then I've got it, When you need a place to hide.
From the weather, I'm your shelter, So baby come inside
I'll be your midnight escape. When it's too much I'll be your Getaway.
I'm here to numb all the pain. When life just sucks I'll be your Getaway.

Now baby you don't have to go. Stay here with me, between the sheets
Taking it slow.. And I'll be here and when he ain't coming home and loving you
How dare he leave you alone?

Tears falling down and I'll dry them up for you
Knees to the ground but I picked you up and you know
I'm always here and you know, I won't disappear

I'll be your getaway....



Sjuk?


[ Ett Foto Jag Tog I Parken I Ruda ]

Runt om mig blir en efter en sjuk, men jag har varit frisk praktiskt taget hela året! Det känns bra och det får gärna fortsätta vara så med. Man ser status efter status "Håller på att bli sjuk" , "jag är sjuk" och "förkyld" och jag är så tacksam ;) Sen är jag en retsticka med så kan ju retas lite grann med vissa av dem. Haha. Jag är en ritkig Ängel alltså. Har i alla fall varit i affären och skaffat mig en risifrutti till frukost, gott med lite omväxling! Tur man hade pantburkar hemma, Gud vad jag känner mig ghetto alltså :P
Nu blir det musik och slappa lite.
Njuta lite av min friskhet
(fast helt frisk blir jag aldrig)
haha :D

Var är John Blund?




Gud Alltså!

Kan verkligen inte sova, jag försöker och försöker men jag ligger bara och tankarna hoppar hit och dit. Vad tänker jag på igentligen? Jag vet inte ens själv vad det riktigt är som stör mig när jag ska sova. Men någonting är det och det är fruktansvärt irriterande! Dessutom tänker jag bara på allt man ska göra i sommar. Vill inte göra någon av mina vänner besvikna, och de flesta vill ju ses och hitta på saker så måste planera in allting bra! Men först på listan är fira midsommar tillsammans med morsan och syskonen, med god mat, vin och kareoke! Helt oslagbart!

Efter det blir det att hjälpa pappa att flytta till Braås så kommer antagligen vara där över helgen och hjälpa honom! Ska då passa på att hälsa på Philip som jag aldrig gjorde när han väl hade flyttat, så får bli en kaffe och snacka ifatt allting man missat! Kul att höra mer om hans brandman framtid! Senare i sommar ska jag även hälsa på massa andra vänner! Herregud! Det blir hur mycket som helst att göra i sommar..

Även bjuden på inflyttningsfest, ska på bilträff med morsan, ska till Danmark, Ullared och lite olika. Även till Mikaeli marknad i Trelleborg och hälsa på släkten på samma gång! Den gången ska jag fan dra ut med Oliver och festa på kvällen! Tänker inte sitta hemma hos moster :) Måste ut ju! Sen ska jag ju även hinna umgås med Paulina och jag ska till Öland i sommar! Dessutom ska jag lira GH med Andreas och träffa kompisar via nätet. Herregud jag får ingen lugn sommar alls! Men det är så här det ska vara ju! Man ska ta vara på tiden man får här i livet! NU KÖR VI!



Pengar..



Åh När kommer mina pengar :( känns riktigt surt att man inte får dem snart! Hoppas denna veckan fan! Mina pengar på luren tar snart slut och då kommer jag varken kunna sms, ringa, eller sitta vid internet. gud vad surt!! Känner mig helt isolerad när det blir så! Måste även beställa en MP3 spelare på netonnet när pengarna kommer. För min mobil dör på någon timma när jag har musik igång, nackdelen med min mobil.. Suck, men skaffar en bra Mp3 spelare med 7 timmars speltid MINST! Nu håller jag tummarna att pengarna kommer, vill kunna sms och snacka me folk ju!! Skit med!


Minnen



Igår började jag tänka på det, alla minnen jag haft genom livet. Speciellt alla söta små förälskelser man hade när man gick i mellanstadiet! Gud minns allting som igår ju, allting var så simple! Det handlade om att pussas och kramas, och man behövde inte umgås så mycket. Man var inte svartsjuk och båda parter var blyga. Alla dessa disco vi hade i skolan, när kompisarna fick bjuda upp åt en och killar skickade sina vänner för att be om en dans med en speciell flicka. Allt detta fnitter och blickar som möts, så kollade man bort för man blev rosa i hela ansiktet och log som ett fån! På den tiden var det så enkelt! Inga krångel, varför blir det bara knäppt ju äldre man blir. Svartsjuka är en grej som tar död på de mesta, och man måste handskas med den. Man måste lita på sin partner, och jag vet man kan bara lita på sig själv till 100% för lägger man 100% tillit till någon annan utan tvivel så blir man riktigt skadad inombords och det kan sluta med att man inte vågar lita på någon igen.

Ne alla dessa minnen, dem kommer jag värna om resten av mitt liv. Det fanns inga bättre minnen än förälskelserna, och hur man bara hade pojkar i huvudet. Man skickade lappar i klassen till kompisar för att skriva om den man gillade, man snackade hemlisar bakom skolbyggnaden om alla pojkarna som var söta. Jag vet iaf att jag var helt sjukt pojk tokig. Haha. Vilka minnen och hur man skämdes när man lekte sanning eller konsekvens och skulle pussa någon :P Minns även scouterna, ganska roliga minnen där två unga herrar bråkade för att vara bättre än varandra för att imponera på mig. Alla dessa minnen! De är sånt man ska minnas! Sånt får aldrig glömmas! Jag tänker ibland tillbaka på hur enkelt allt var, hur gulligt allt var.

Dessa små förälskelser, påhitt och lekar man hade i Grundskolan.


Jag är Jag...




Jag har stört mig så himla mycket på detta fenomen! Jag är en mycket trevlig person med härlig humor och ser bra ut, yes I know! Men det betyder INTE att jag flirtar med dig! Förväxlar ni trevlig med flirt är något fel med er. Ni kan inte ge mig skulden för att ni blir sårade pga det. Jag har klargjort jag vill inte ha ett förhållande just nu och jag letar ingen potentiell pojkvän! Kan ni bara acceptera att vara mina vänner och inget mer? Annars kan ni ju lika bra sluta skriva med mig om ni är ute efter mer just nu. Trött på att få skulden av diverse personer för att deras polare blir helt crazy över mig. Herregud ska jag behöva gå med heltäckande kläder och gömma mig för kameran? Ska jag låtsas vara sjukt tråkig och inte skämta? 


SERIÖST NI MÅSTE SKÄMTA MED MIG?


JAG ÄR DEN JAG ÄR! Ska inte behöva bli en annan person bara för att andra är känsliga o faller som domino brickor. nej ni får ta ansvar för era egna handlingar, blir ni förälskade får ni ta hand om det, för jag flirtar inte med varken den ena eller den andre. 

Var min vän.. O tänkte du något mer kan du bara försvinna just nu.

DEAL WITH IT!




R.i.P



Rest in peace.. Ryan Dunn!

Vår härliga Jackass stjärna!
Utan dig blir Jackass inte det samma..
http://www.youtube.com/watch?v=PLaon50coHQ&feature=player_embedded


Jönköping

 

Idag har jag varit i Jönköping och hälsat på min syster, fikade lite och gick runt på A6. Tyckte jag såg en person som jag kände igen från Facebook, som jag snackar med. Men var inte säker! Han var extremt lik i alla fall, satt på MC donalds och skulle precis gå när denna person ställde sig i kö. Kanske var det någon man kände, kanske inte? Jag vet inte. I alla fall, nu är jag hemma igen, sov nästan hela vägen hem, var riktigt trött. Sov inte så himla tidigt inatt kanske haha! Får skylla mig själv lite grann där antar jag, vem ska jag annars skylla på? Nu tar jag en kall öl och slappar lite framför datorn i min säng. Tog på mig mina mjukiskläder! Så skööönt!


Får se om det finns några roliga på MSN idag, man vet aldrig vem som är inne.
Ganska random alla är online. Alla har så olika jobb så.. Alltid lika spännande!
Chiao!


Facebook





Spelar du också Poker på Facebook? Jag tycker att det är en rolig sysselsättning, även om jag brukar spela helt galet och förlora massor så brukar jag även vinna in en hel del. Men jag tar det inte hundra % seriöst, vem orkar det? Det är bara ett spel. I sommar har jag lite planerat i alla fall, men jag talar inte om saker jag ska göra förens efter jag varit där. Då kommer det både bilder och lite texter om vad jag hittat på. Sommaren kommer i vilket fall som helst bli helt awsome! Jag kommer inte spendera min sommar hemma som vissa tror, pga många omständigheter. Nu ska jag leva livet, have fun!
Nej nu ska jag kolla lite på internet efter några jobb, hoppas det dyker upp någonting snart så man kan leva loppan utan att tänka för mycket på ekonomin. Just de, ska även hjälpa pappa att flytta snart! Får passa på att träffa gamla vänner där då! Härligt!


Frontalkrock



klockan började bli mycket så tog min cykel och trampade in mot Högsby för att hämta mina tågbiljetter som bokats! Gick dessutom upp om hos morsan för att snacka lite, om hur sjukt dåligt alla förbannade bilister kör! Vart tog dem körkort för någonstans. Va nära att bli påkörd flertag gånger påvägen in. Så tog jag min Cykel och skulle trampa hemmåt igen! Tog det lugnt och mötte flertal bilar och lastbilar.

PRECIS UTANFÖR HÖGSBY....
möter jag en opel och en Röd Volvo, Precis där jag cyklade får volvon för sig att svänga ut och köra om Opeln! han har mitt framför mig och allting bara frös för mig, jag var helt off. Av ren chock var jag nära att rycka in mot vägen men som tur var gjorde jag inte detta! Och han ryckte in till sin sida igen och slickade nästan sidan på mig, hade varit kört om jag hade fått panik och ryckt i styret! (han körde cp fort).

STANNADE VID VÄGEN..
Hoppade av cykeln och kände hur pulsen bankade i hela min kropp, jag var helt tom i huvudet och förstod inte riktigt vad som hade hänt där för några minuter.. Allt jag tänkte va "NU ÄR DET KÖRT FÖR MIG.." när jag såg bilen komma mot mig.. Tänk om han inte hade ryckt innåt i tid? Eller om jag hade kommit cyklandes fortare? Herregud, ingen hade ju vetat om vad som hänt??
Allt passerade satan i mina tankar...

Jag började gråta och satt mig ner...Paniken och chocken tog över.

RINGDE MORSAN
berättade för morsan vad som hade hänt, och hon talade lugnt till mig. Tyvärr tänkte inte jag på att ta hans plåtnummer, jag hade bara tankarna "NU ÄR DET KÖRT" i huvudet och såg bara bilen och alla tankar som flashade förbi. När hon hade lugnat ner mig så tog jag mig upp på cykeln igen och började cykla hemmåt.. Varenda Bil, Lastbil, Buss, Traktorer skrämmde mig, jag var tvungen att stanna och skakade när jag hörde bilar bakom mig, Kändes som små hjärtinfarkter (när man blir riktigt skrämd)


Tack & Lov
Att det inte gick värre :(


Playlist <3

Här är några nya/äldre underbara låtar som jag använder i min mobil just nu, riktigt bra och hoppas ni kommer gilla en del av dem? Kanske hittar ni en ny artist ni börjar gilla? osv. Alltid bra att sprida nya låtar :) här kommer den:



Akon - Burn that Bridge <--------- (fresh! )
Akon - One more time <--------- (fresh! )
Alexis Jordan - good girl
Bassnectar - Bass head
Bassnectar - bomb the blocks
Bassnectar - boombox
The Blackeyed peas- Don't stop the party <--------- (fresh! )
The Blackeyed peas - Just can't get enough
Taio Cruz - break my heart
Left front tire - Bring you down
Shinedown - Call me
Chris Brown ft Drake - our time
Chris Brown ft Pitbull - Where do we go
Clubland xtreme hardcore 6 - Outta my head
Diddy - Hello Godmorning
Diddy - Love come home
Dj Porny - Je Taime Porny
Dj porny - still Horny
JASON DERULO - Don't wanna go home <--------- (fresh! )
Drinks and party (riddim mix)
Jay Sean - Every little part of me
The red jumpsuit - Down
Yasmin - Finish line
Flo Rida - Turn around (5,4,3,2,1)
Flo Rida - na na na
Iyaz - Friend
Alexis Jordan - Good Time
Alexis Jordag - Hush Hush Hush <--------- (fresh! )
Plain white T's - Hate (i really don't like you)
Darko Jones - I wanna break up
Inna - 10 minutes
Jamie Foxx ft justin Timberlake - Winner <--------- (fresh! )
Jodie Connor ft T.I - Bring it <--------- (fresh! )
Jodie Connor - lover like you
Jodie Connor - Now or Never <--------- (fresh! )
Ke$ha - Princess Ke¤ha - Stfu <--------- (fresh! )
Bruno Mars - The Lazy Song <--------- (fresh!)
Hinder- Lips of an Angel
Panic at the disco - lying is the most fun a girl could have
McLean - Broken (sigma Remix)
McLean - My Name
Ne Yo - Lonely Again <--------- (fresh! )
Pitbull - Give me everything
Jason Derulo - Ridin Solo
Wiz Khalifa - Roll up <--------- (fresh! )
Wiz Khalifa - Say Yeah <--------- (fresh! )
Wiz Khalifa - On my Level <--------- (fresh! )
Good charlotte - sex on the radio <--------- (fresh! )
Taio Cruz ft Ke¤ha - Dirty picture <--------- (fresh! )
P diddy ft Christina Aguilera - Tell me
Brittney spears - Til The world Ends <--------- (fresh! )
Dead By April - Trapped Usher - More
The Used - With me Tonight
willow Smith - 21th Century girl



THERE YOU HAVE IT

Mina favoriter just nu!


Enjoy :)

Kul

När man äntligen trodde pengarna skulle komma tillbaka kommer det en ursäckt till! Resan han skulle på var viktigare än det han har lånat av mig? Super duper bra, vet i alla fall att han tänker mer på sig själv än någon annan. Han som säger han inte kan låta mig sitta här utan mat osv och att han skulle ge mig mina pengar för han bryr sig fortfarande. Jag tror inte så mycket på det han säger just nu. För jag hatar att leva på gränsen! Jag hatar att snåla med de jag har i kylen o allt, det känns så himla illa. Ne jag tror inte jag får några pengar. Får jag inte dem är han inte värd min tid..

Random

Vet du inte hur du ska ha det? Ena sekunden är du hotfull och rent av ondskefull och hemsk! Sen är du helt lugn som om du vore hög på något och säger jag ska få mina pengar? Sen plötsligt flippar du igen och börjar sura och tjabba. Jag förstår inte detta, ge mig det som rättligen är mitt, Pengarna du lånade. Seriöst, jag skiter i vem du är vän med på facebook och vem du träffar och vad du gör nu! Låt mig bara ha vilka vänner jag vill och leva mitt liv.
Shiet.... är du schizzo?

Lugn natt

Jag har faktiskt sovit som en prinsessa inatt! Vaknade och ville igentligen somna om för jag hade så härliga drömar. Kom in på Facebook och det stod genast vad det var för IP adresser som hade försökt göra intrång på min Facebook. Men dem kan inte göra det, för jag har fixat med Facebook och det kräver att dem gör på ett visst sätt. Men det talar jag inte om för någon!
Rätt kul att dem inte inser att jag fattar var dem sitter? Dem är inte anonyma direkt. Dem fattar väll snart att det inte lönar sig ett dugg att försöka.. Jag menar dem måste väll ändå ha ett liv? eller?

Jag tänker inte låta dem stänga mig inne i sommar :) Jag går ut när jag vill, jag åker vart jag vill... Det är ganska befriande att kunna välja helt själv vad man ska göra. Utan att planera en massa med någon annan! Nu kan jag börja ta vara på livet jag har, och göra sånt man borde. Livet är kort? Vi måste ta vara på allting!

Tänkte testa mina gränser lite, komma någonstans i livet. En karriär kanske! Vem vet :)

Jag kan bli vad jag vill, bara jag lägger mitt hjärta och min själ på det..

Pusselbitar

Nu ligger det i en enda röra, fick ett raseriutbrott!
det kändes faktiskt otroligt bra!

Att jag kan bli så våldsam, haha. Sen gick jag ut och sprang, kändes också väldigt befriande! Huvudvärken släppte och nu ska jag snacka med vänner och ignorera allt annat. Jag kommer och går som jag vill. Och i Sommar ska jag ha så grymt kul så ni anar inte! Jag är inte ett dugg rädd för att gå ut, för ni fegisar kommer aldrig hit?
Ni är patetiska!

Ett pussel på golvet..


Patetisk

Det är så grymt patetiskt att hota en tjej som är helt ensam i sin lägenhet med massa polare från Helsingborg. Hoppas hans föräldrar är stolta? Och hoppas tjejer som funderat på att träffa honom ALDRIG gör detta. För detta borde inte få hända någon här i världen, det han gör mot mig nu ska ingen behöva gå igenom.

Han började Sms mitt i natten igen och började anta att jag gjorde massor, och att jag skulle få på huvudet för detta. Han bad även om min adress för hans kompisar skulle ha den! Och han påstår att jag inte KAN anmäla för att hans polare säger jag får ta smällen om något händer honom? Tror han jag bryr mig vid detta laget?
Tar hellre stryk bara han får sin del av smällen.

Hoppas ni är stolta över vad han blivit för människa! Och att ni inte inser vad han gör? Ni svarar ju inte ens när jag skickar medellande med BEVIS! Men jag kommer gå vidare med detta, han kan sno mina 1000kronor, kommer aldrig träffa han för den summan, jag överlever hellre utan!

Han påstår att jag inte kan adda några på Facebook eller liknande för då kommer mina filmer och bilder att användas hur som helst.. Hur lågt kan man sjunka? Han har sjunkit LÄGRE än vad alla andra gjort mot mig?

Fan mina ex var så mycket mognare och normalare nu nädu är sån här..
Hoppas du e nöjd...









Gåvor

Jag kan inte ta emot gåvan..För det rättar inte alla fel du har begått. Jag hoppas du är nöjd med mina pengar. Hoppas du är nöjd med att ha skapat en Tradera skuld. Hoppas du är stolt över alla hot, och allt du gjort mot mig. Jag sitter hellre och svälter än ser dig igen. Jag vill inte ens veta av dig! Dina vänner och din familj vet inte vad du gör mot mig, för du stänger in dig i rum och viskar massa saker. Men min familj har läst, dem har sett vad du skriver. De har hört dina ord. Jag står för att jag skickat bilder (men det var efter det tog slut) det har inte du med att göra! Men jag har aldrig sårat dig avsiktigt och skadat dig och behandlat dig som trash.

När du först började fråga ut mig om saker och jag inte pallade svara direkt då började du ilskna, för du hade tappat kontrollen över mig. Du kunde inte styra mig längre. Då började du testa om hot och vännerna dina kunde skrämma mig så jag skulle göra de du ville. Men när det inte fungerade stal du mina PENGAR som du hade fått låna...

ÄR DET NORMALT att

Hota en ENSAM tjej, med att folk ska dyka upp här random?
Hacka hennes konton efter det tagit slut och hota hennes vänner?
Säga att folk vill slå in min skalle?

Hur kan någon tillåta att han gör så här? han som redan har register? Han som hade lämnat helsingborg bakom sig? Gud jag hoppas bara att dem som bor med honom vet om vad han gör! För känner jag en viss person rätt skulle hon kasta ut honom med huvet före om han visade tecken på kriminallitet!
Det är den kvinna jag såg upp till...
Hon var grym!

Varför vågar ingen stå upp mot honom! När det blir så här våldsamt MÅSTE man blanda sig. För det är inte acceptabelt...



DINA GÅVOR ÄNDRAR INTE DET DU FÅTT MIG KÄNNA FÖR DIG
DU HAR SKRÄMT MIG, FÅTT MIG KÄNNA MIG HOTAD, JAGAD, TRACKASERAD!

ALLT MAN  INTE GÖR MOT NÅGON MAN ÄLSKAR!!!

Det sista du någonsin kommer veta av mig...

Är det som kommer i din brevlåda...

DU HAR FÅTT MIG HATA DIG...

Jag känner inte dig? Vem är du? Du är inget av de jag någonsin gillade..

HAN JAG ÄLSKADE ÄR DÖD :/

Stark..

Tänkte inte vara svag och låta dig köra med mig längre, tänker inte göra som du säger för att få det som rättligen är MITT. Det är riktigt lågt att tvinga en till att ses och skita i att ge mig mina pengar när jag inte har några kvar efter du lånat dem sen innan. Hur kan en människa förändras så mycket sen man var tillsamman? Det har bara gått 2 veckor och jag ser INGENTING av honom som jag såg förut. Den personen jag älskade, den personen jag respekterade och kände mig trygg med. Den personen gör nu mig otrygg, han skrämmer mig och jag börjar avsky honom.
Jag är glad att mina vänner ställer upp om det skulle vara någonting, får smita hem till dem om det skulle vara något. Jag har världens bästa vänner! Dem muntrar upp mig och får mig att inse att jag ska inte behöva ha det så här.. Ingen ska behöva känna sig hotad och tvingad att göra saker dem inte vill.

Får jag inte mina pengar och han fortsätter tvinga mig att ses, efter alla HOT han kört mot mig, trots att hans pappa och flickvän är hemma.. så gör han detta ostraffat, antingen vet dem inte vad han gör, eller så tillåter dem att han kör med hot och våld? Är dem rädda för honom?

Då har jag inget annat val än att gå och prata med dem, och berätta för dem, och visa vad du sagt, vad du gjort.
så får dem ta det med dig, och dem vet ju vem du är, vad du har gjort förr.

Jag tänker inte tveka längre.. du har dragit ut på allt förlänge!
Tänker inte vara rädd längre, för du kommer aldrig upp, hur många gånger du än hotar med det...
Du kommer aldrig bli den du en gång varit...
Du visar ditt rätta jag..


Du är ond...

Lågt

Kan inte förstå att man kan sjunka så här lågt? Han som sa att han aldrig kunde skada mig? Han som aldrig skulle kunna leva med att skada mig? Men han lever och han har skadat...

Efter alla HOT, HACK, SNOKANDE, JAGANDE, SKRÄMMANDE, TRACKASERANDE och STÖLD tror han att jag vill träffas? Han tror jag kommer dansa efter hans pipa, Men där tror han fel. Han känner inte mig, och han känner inte mina underbara vänner, familj och släkt. Vi kan gå i döden för varandra. Och vi kanske bråkar inbördes ibland men när det väl gäller så står vi tillsammans! Det är en riktig familj och jag är lyckligt lottad som har en riktig familj som verkligen bryr sig och ställer upp för en. Rör någon mig så vet jag att dem är där, dem kommer inte bara se på, dem kommer inte bara stötta efter, NEJ dem är inte rädda för att blanda sig.

Om folk tog reda på hur sanningen ligger till så hade dem inte ställt upp för fel person, och tagit hans sida! Är det rätt att hota och trackasera? är det rätt att sno pengar? När han vet att man sitter utan pengar och får snåla med att äta.

Är det rätt att ge sig på en kvinna? Hur kan folk acceptera att man hotar en kvinna? Och lånade pengar undertiden man var tillsammans och sen bara snor dem BARA för att hon inte vill ses efter allt han nu har gjort?

Jag önskar bara att hans familj förstår vad han gjort! Och ryktena om att han blev utkastad är inte sanna....dem är riktigt falska. För vi gjorde slut dagen innan han åkte hem, han fick sova tillsammans med mig och han blev inte påskyndad att försvinna.

HAN bad mig kontakta min mamma så hon kunde köra hans saker till Kalmar. Hon tog inte betalt eller någonting. Respektfullt kom hon och körde honom till stationen, Min lillasyster och jag hjälpte honom att lasta på alla hans grejor och bära åt honom eftersom han hade ont i sin rygg..  Han lovade att betala för sig när det gällde SKULDEN på tradera! Eftersom det är han som använt den för att tjäna pengar i MITT NAMN. Och nu är skulden uppe i 560 kronor.

Idag snackade vi och han sa att jag var tvungen att träffa han i Kalmar för att få mina pengar. Efter allt han gjort så vill jag INTE träffa honom! Jag behandlade han med respekt ända tills han hackade mina konton och jag fick problem med att få min Facebook tillbaka.

När han senare började hota mig, blev jag tvungen att radera alla som hade han som vän på Facebook så han inte skulle kunna hota mig mer.. och komma in på mina konton.. (jag raderade inte för att det var kul) För jag har ingenting emot hans familj. Men När hans moster skriver att jag KASTAT ut honom, Då blev det för mycket. VEM ÄR DET SOM SÄGER DESSA LÖGNER??

Han bad om en perfekt natt som vanligt med mycket kramande osv, och prat om minnen och allting. DET FICK HAN. Jag gjorde allt han ville för att det skulle bli ett bra avslut. Så vi skulle kunna vara vänner.

Jag bara hoppas att hans familj förstår varför jag inte vill ha kontakt med jimmy mer. Jag har verkligen inte lekt med honom för jag HADE känslor för honom, att dem sen försvann mer och mer är en annan sak.
Men jag har ALDRIG gjort något olämpligt undertiden vi varit tillsammans, för man gör inte så.

Ni får ändå ta det som vuxna, känslor styr INGEN över. Och vi är fortfarande unga! Kärleken kan ingen styra. Ibland försvinner det man kände, för man mognar olika, eller utvecklas olika. Alla förändras när dem hittar sig själv.


Tycker ni nu illa om mig bara för att jag inte tål att bli hotad, trackaserad, förföljd osv..
Så borde ni tänka efter, är det moget att välja parti? Bara för att han håller på mot mig?
Ska ni vara på hans sida för det? Tänk efter istället om det var ni som blev behandlade
så här, av honom? HADE ni verkligen velat försöka igen då? Hade ni verkligen velat träffa
han då?

Nej det tror jag inte, för ingen människa ska tåla att bli hotad, trackaserad och tvingad.
Ingen ska bli bestulen på pengar.

Jag hade kunnat polisanmäla, för det hade han åkt på direkt!

HAN ska vara tacksam att jag inte har gjort det...

För det han hållt på med är grovt olagligt...




Tycker ni illa om mig bara för att Jimmy inte får en chans, (när han redan fått chanser innan)
så tillåter ju ni kriminallitet? Vet ni ens om att han gjort detta? att han hotat mig? o mina vänner?
och vägrar ge mig pengar som är mina från början? som han lovade ge mig...?

Då står ni ju inte för att ni inte tillät han att var kriminell?
Om ni inte ingriper accepterar ni hans kriminella gärningar...

Då är ni ju minst lika kriminella...


Ja tycker inte illa om er. Men tyckte ni borde veta vad som hänt...