Senaste tiden..

I förrgår kom man hem till syskonen efter man varit i Braås ett tag. Väl där så var allting skit bra, pigg och glad som vanligt. Gick senare ut i köket, och då var det som att jag bara försvann. Hela världen snurrade, huvudet blev riktigt tungt och jag ville bara dö. Det var en riktigt obehaglig känsla! Det bara kom från ingenstans! Där låg man på golvet, ihopkrupen till en liten boll och tryckte med händerna om huvudet.. kämpade för att kunna hålla huvudet upp. Låg där en bra stund, sen kröp jag bort och la mig på My's sittkudde i vardagsrummet. När jag senare skulle gå på toaletten kände jag hur balansen bara svek mig. Har alltid haft bra balans men jag vackla hit och dit. Inte en skön känsla kan jag lova! Hela kvällen var kroppen skumm. Just nu mår jag bra, men ibland känner man av yrseln..och balansen som inte funkar som den ska!
---------
Igår var vi i Skåne, underbara Trelleborg på Palmfestivalen (Mikaeli marknad) kändes skönt att träffa Bettan (faster) som alltid sett mig som sin extra dotter. Senare var vi hemma hos Ann christin (moster) och Douglas (morbror). Vi drack kaffe, snackade massor och fika lite. Diskutioner om allt möjligt. Hon bryr sig riktigt mycket om mig det känner jag verkligen. Crisse kom förbi också (kusin) med sin lilla hund Zigge :)
Jag köpte:
Ett skärp med dollar tecken (spinner)
En keps med dollar tecken
Ett skärp med Batman tecken
Halsband med bokstaven E
Halsband med en unik och vacker sötvatten pärla

[Lägger in bilder senare, eftersom det krånglar just nu]


----------


I don't care what you do, Do what you want to me
It doesn't mather, you know why?
You can't do anything to wipe off that smile of mine!
Hit me over and over, or what ever you do.
You'll never win, I won't stop smiling.
Cuz I will never give you that Sattisfaction!
I won't cry! I will laugh and smile.
Cuz you can't take away my life!
Stronger then you.

Amazing..

Livet är bra oförutsägbart

Haft den bästa veckan ever ska ni veta. Massa mysiga stunder och roliga stunder. Varit ute med Nino och åkt bil på kvällen för han ville visa hur alla lampor såg ut i mörkret. Så jag har träffat Jesper några gånger och snackat om massor. Bryr mig om vad som händer mina vänner så kommer göra vad jag kan för dig vännen! Har även sovit hos sötaste Thiaz om nätterna, kollat på serier och blivit ompysslad. Han tar så god hand om mig och är så mån om hur jag mår. Jag gör mitt bästa för att få dig på bättre tankar, jag vet att du har haft enorma nedgångar i livet men jag gör mitt bästa för att du ska se ljuset och tänka annurlunda. Framtiden är det som ska vara i fokus, bygga upp sitt liv, man kan inte fastna i gammalt groll. Fokusera på ljuspunkterna i livet, allt som får dig att må bra. Lyssna på glad musik istället för saker om världens hemskheter! Jag finns här för att få dig må bra. <3 Har även fixat lite med att fråga om jobb på Volvo i Braås, det är åtminstonde pengar som jag inte har!! Då kommer jag kunna fara och flyga hit och dit utan att tänka på ekonomin så mycket som jag gör nu. Allt är begränsat när man inte har jobb. Innan jag gick från Thiaz imorse så städade jag iordning lite och bäddade, och lämnade en liten lapp jag skrivit lite på. Min handläggare på arbetsförmedlingen ringde dessutom idag så har en tid den 13/9 med henne, hoppas jag fått besked om jobbet på Volvo innan dess så jag slipper gå på mötet och kan börja klara mig ekonomiskt :) Vilket fall som helst ska jag åka hem nu i eftermiddag och på LÖRDAG bär det av mot Trelleborg i Skåne! Saknat moster och alla kusiner/kusinbarn. Kommer bli så skönt att träffa dem! Vi ska även gå på mikaeli marknad som vi alltid gör i Augusti månad. Sen blir det att fixa iordning hemma inför flytten till helgen! HÄRLIGT!



Wonderful life

Det var runt den 3/7 som jag skulle gå ut och promenera med härlig musik som vanligt innan jag skulle lägga mig. Kunde inte sova annars, gör mig iordning och går ut. Kommer runt hörnet och där hojtar någon på mig. Tog en stund innan jag såg det eftersom att jag hade musik och pillade med mobilen. Det var Thiaz. Vi snackade en stund och sen tog vi sällskap en runda, och senare drog vi hem till honom och spelade PS3 och skulle senare kolla lite på serier eller film. Blev en mycket mysig kväll/natt för vi sov inget alls. Dagarna efter så var vi ute hela nätterna och snackade om allt och inget, djupa tankar och funderingar på bryggan vid Volvo ettan. Efter över en timma gick vi vidare mot badplatsen, såg när solen sakta reste sig bakom träden. Ute på bryggan stod vi, jag kände mig hemma i hans famn på ett sätt jag aldrig kännt förut. Allting kändes för bra för att vara sant. Vi gick senare mot skolan där vi låg i en kompis gunga och snackade ännu mer. Lyssnade på musik och bara gungade. Han är en mycket speciell kille, säger allting som ingen någonsin sagt, välformulerad och en riktig gentleman måste jag säga. Ingen har varit så här bra mot mig. Är det något kommer du direkt, du är ärlig och omtänksam. När du gav mig din morgonrock på natten när vi skulle gå ner och äta, du knöt den om mig och allting. Du sköter ditt jobb och älskar att vara ute precis som jag, promenera utan att behöva en destination eller anledning att dra ut. Jag älskar naturen och sjön, ute o går för jämnan. Det mesta av mitt liv består också av att lyssna på musik, varje gång jag är ute o går har jag lurarna i öronen. Hur har man kunnat missa något så bra som varit så nära hela tiden? Samma skola och gemensamma vänner, träffats på fester osv. Ändå har man inte sett det man ser nu. Hur som helst så är jag grymt glad att jag ej åkte hem när mina småsyskon gjorde. Annars hade jag inte varit ute och gått just då och stött på dig där. Det kan inte bara vara en slump. Det måste vara något större.
<3

Dream

Is this for real, you and me? I must have had the best of luck. I wake up with you running through my mind. When I fall asleep, the last thing I see is your face. Amazing how you treat me. Flowers now and then, and how you dressed me in your robe. The cute pictures you draw, everything you say I am. Are you true? Are you for real? Its crazy how you make me feel! I feel like a queen, I get spoiled and taken care of in a way nobody have ever done. Unique and wonderful guy! How do i describe such a guy, nobody is perfect but you sure are insaine close to perfect. Closer then anyone have ever been. Random we met one nighyfult and since then we only become closer and closer. You really know how to make a woman feel special. I cant stop watching you while you sleep! This world is far more amazing and beautiful then I ever imagine. My heart go in chock when you gaze into my eyes. You are giving my belly butterflies! I have to ask is this for real? If not, dont ever wake me up, let me for ever dream<3 <3 Mathias <3

påbörjat flytt städning

Städar och organiserar i lägenheten nu. Dock känner man sig fruktansvärt ensam när man umgåts med folk ständigt i två veckors tid. Saknar Braås konstigt nog, men de är ju för att mitt umgänge finns där! Nästa gång ska jag dra hem till Phille o glo film och någon dag ska vi även köra till Jönköping för att hälsa på syrran! Då blir de att även hälsa på Adde så han kan få sin handduk han glömt. Fan de känns grymt skönt att slippa bli förhindrad att umgås med mina vänner.. Blev väldigt isolerad pga svartsjuka killar i mitt liv. Nu är de ändring på det! Ingen ska styra mig :) nu mår jag som jag borde gjort hela mitt liv. Massa vänner och åka iväg på massa kul! Paulina vill resa nångång och jag ska äntligen ha en fest hemma när jag flyttat. Hoppas ni som bjuds kommer då. Men får bli ordentligt folk. Orkar ej skadegörelse och en massa fjortisar i mitt hus! Aldrig i livet. Ne nu ska jag packa allt jag ej använder för tillfället så det är gjort i alla fall. Pumpar musik och tänker på framtiden! Yeah! Ska leva så jag får ut de mesta ur mitt liv! Time is ticking. Inget bullshit i mitt liv inte.. Så dra ej inmassa skit inpå mitt liv då sparkar ja bort er från mitt liv :)

thoughts

I felt so lost and lonely, and behind this darkness a shine lights up. And finally I woke up! Beautiful sunsets and raises I have seen. Flowers so pretty, this feeling, I don't want it to stop. All nights by the lake, in a swing and so on, no sleep cuz i forgot. Time was rolling by so fast, am I dreaming cuz I am having a blast! Eyes meet and deep conversations. Lips shaking and walls are breaking. No one knows where the road may end.. But lets go with the flow, we will see

hejdå Braås

Har vart underbara veckor i Braås, men idag ska man hem och börja packa. Snart bor man i en ny tvåa, riktigt skönt måste jag säga. Skriver mer når jag kommit hem. Nu ska ja ha de underbart fram till kl 3 då morsan hämtar mig. Chiao!

Min vecka

Tiden jag varit i Braås har varit härlig, har umgåts med en hel del och träffat nya människor med härliga personligheter! En morgon ringde Zizzi som behövde snacka lite och vi gungade och bara tog det lugnt ett tag. Sen har jag suttit nere hos Nino och haft riktigt kul, massa skämt och galet folk. En kväll skulle jag dessutom gå min vanliga promenad innan jag skulle sova, då stötte jag på Thiaz runt hörnet, så vi tog följe en runda och umgicks. Riktigt kul att umgås med han kan jag lova :P spralligare människa får man leta efter ;) Har även haft Philip på besök, stod på ballkongen och snacka massa om allt möjligt. I fredags var jag på Karl oskar en snabb vända, vi fick skjuts av Eric som ändå skulle köra dit. Satt på Mc Donalds innan vi drog vidare in till stan. Härligt att umgås lite med Eric med, han är stört skön! I stan träffa vi Joppe på någon fest med massa fjortis fylle brudar xD det var ett jävla liv på stadsbussen kan jag lova. Men vi beslutade för att dra hem ganska snart och hittade skjuts på stationen.
På onsdag bär det av hem till Högsby. Kommer vara ganska dött och trist där men jag måste vara hemma någon gång ;D Men man vet ju aldrig om någon hälsar på heller så. Men jag saknar min dubbelsäng SJUKT mycket kan jag lova! Och snart är det September!! Ny lägenhet som är renoverad och allt, det kommer bli skönt kan jag lova. Lättare att ta sig till Kalmar med då, eftersom tåget går från Berga :) och bussarna till Oskarshamn också.
Man hoppas ju även på att det blir lättare att hitta ett jobb nu när alla sommarjobbare börjar plugga igen, har stört mig på att jag inte haft ett jobb på hela sommaren. Otroligt rastlös och tråkig summa pengar.. tjaa de återstår att se vad som händer.


If you are the one, then this meeting here is faiith
A future with a dog named ben, buy a house with a fireplace.
This is the first time I've seen your face, but there is a chance we are soulmates.
I know it may sound crazy cuz you dont know my name.
We cant, we cant tell the future no
Thats just the beauty of, the world we know
Baby What if
Dont know what tomorrow brings, but Im still hoping
That you are the one for me,
what if

special

You are so special, you should know that. I care about you alot, Im happy around you. You made my summer epic. <3

<3

I dont know what will happen next. I only know that I am feeling great this moment. We can never know what our future is going to be. You gotta live in the moment, not the past or future. Just live your life right here, right now. Let your heart make all the calls. We cant change the past, we cant tell the future. Someday we meet someone, thats amazing. Who can change the bad habbits and become a star. When we meet that someone, we just know its true. We feel that its right. When its real you both do anything to make it together. Saccrifice all the bad things in life to build a new and better. We never know whats up next. But thats just the beauty of this world we know. You wanna live with someone thats isnt an alcoholic.. That doesnt fight with police, that has a legal life. No bad ass that think he is cool and gangsta. Just a real healthy person, that wanna live a normal life. No bullshit. When you care about someone you dont Want to see them destroy them self with alcohol and Ciggaretts, drugs or everything els thats just stupid. You help each other through, cuz you care. Why use stupid things? When you can live healthy With the one u have close to ur heart.